Z8

Wij zijn zeer trots aan te mogen kondigen dat we uitgenodigd zijn om binnenkort de kindermodeshow van Z8 te mogen verzorgen op de Amsterdam International Fashion Week. Bij deze gelegenheid gaan we gebruik maken van één van de beste audio technologie om van deze show een echte knaller te maken. We gaan hiervoor gebruik maken van de XFI premium high end audio die er voor gaat zorgen dat de kleine modellen fantastisch over de planken zullen defileren met een geweldige verlichting en optimaal geluid.

Z8 heeft de nieuwe collectie voor dit evenement al klaar liggen en waar wij ons op gaan inspireren qua muziek en verlichting om van Z8 op de Amsterdam International Fashion Week een ware uitblinker te maken. We hebben daarvoor de hulp ingeroepen van een paar topmedewerkers die ons hierbij gaan helpen en mogen we de eerste proeven en testen volgende week al gaan uitvoeren om te bekijken of alles gaat verlopen zoals wij dat in gedachten hebben.

Hierbij houden we dus rekening met de akoestische ruimte en de invloed van de audio op het publiek wanneer wij hiermee te werk gaan. De verlichting zal ook een zeer grote rol gaan spelen daar we deze aanpassen aan het tempo waarop de kleine modellen over het podium gaan en tegelijkertijd de kinderkleding van Z8 dus ook in het zonnetje gezet moet worden door deze zoveel mogelijk naar voren te brengen. Dit zal voor ons één van de grootste uitdagingen van het jaar worden omdat Amsterdam International Fashion Week niet alleen in Nederland bekeken wordt maar via livestream over het internet gaat en dus wereldwijd bereikbaar zal zijn. Daarom zijn we dus als het ware verplicht om van de lancering van de nieuwe Z8 kinderkleding collectie bij Amazingkids een daadwerkelijk succes te maken.